nieuws

Vakgroep Restauratie op Restauratiebeurs

bouwbreed Premium

den bosch ­ De 24 restauratiebouwbedrijven die zijn verenigd in de Vakgroep Restauratie presenteren zich in een gezamenlijke stand op de Nederlandse Restauratiebeurs 2003. De beurs vindt plaats op 15, 16 en 17 mei, in de Brabanthallen in den Bosch.

De aannemers in de Vakgroep Restauratie werken al meer dan twintig jaar samen aan kwaliteitswaarborging, innovatie en behoud van het restauratievakmanschap. Zo is op de stand bijvoorbeeld te zien op welke wijze vaklieden tegenwoordig worden opgeleid en worden demonstraties gegeven van diverse technieken.

Andere belangrijke elementen op de beurs zijn het Kennisplein (met onder andere de Rijksdienst voor de Monumentenzorg) en een groot aantal brancheorganisaties, zoals het Hoofdbedrijfschap Afbouw en Onderhoud.

Donderdagavond 15 mei is er in het Beurstheater van 19.30 tot 21.00 uur een spreekuur voor particuliere eigenaren van monumenten. Meer informatie: www.restauratiebeurs.nl.

Reageer op dit artikel