nieuws

Scherm beveiligt raam vrijwel onzichtbaar

bouwbreed

Scherm beveiligt raam vrijwel onzichtbaar

houten ­ Raambeveiligingen hoeven een gebouw niet te ontsieren, vindt Ipsac Security. Het Eindhovense bedrijf levert met de ‘Crime Shield’ een permanente raambeveiliging die binnen en buiten en vrijwel onzichtbaar kan worden gemonteerd. Het is een scherm uit gegalvaniseerde en geperforeerde staalplaat van 2 millimeter dik. De afwerklaag van gemoffelde zwarte lak is bestand tegen weer en wind. Het scherm wordt met of zonder een tweedelig aluminium raamwerk geleverd. De beveiliging kan op verschillende manieren worden gemonteerd, maar komt meestal direct op het raamprofiel. De perforatie laat ongeveer 60 procent van het daglicht door. Van een afstand ziet het raam eruit alsof er getint glas in is geplaatst.

Reageer op dit artikel