nieuws

Samenwerking van leveranciers zorgt voor verlaging faalkosten

bouwbreed

rijssen ­ De drie vestigingen van de Roha­groep, Roha Nederland, Janssen­Dak en Gjaltema’s Timmerfabriek Volharding, hebben de handen ineengeslagen en gaan verder als Verkoopmaatschappij Synwood in Rijssen.

Met het samenwerkingsverband probeert Synwood aannemers tegemoet te komen door ze niet meer voor trappen, gevelelementen, daken of andere onderdelen met verschillende verkoopadviseurs te confronteren, maar voor de totale ‘houtbehoefte’ in één project met slechts één projectleider.

Volgens woordvoerder W. Haase van Synwood is de verkoopmaatschappij ten opzichte van de ‘oude’ productgerichte organisaties nu een marktgerichte organisatie geworden. “Wij houden ons aan de planning zoals de klant die voor ogen stond. Hiermee kunnen we de faalkosten door late leveringen terugdringen”, aldus Haase.

Reageer op dit artikel