nieuws

Heembouw leukste bedrijf van Nederland

bouwbreed

roelofarendsveen ­ De mensen van Heembouw zijn de gelukkigste werknemers van Nederland. Het bedrijf uit Roelofarendsveen is door het onderzoeksbureau Effectory uitgeroepen tot het ‘leukste bedrijf om voor te werken 2002’. De 210 medewerkers geven hun baas een 7,5 en 84 procent van de mensen is zeer tevreden over zijn of haar baan.

“Een opvallend hoge score voor een bouwbedrijf”, concludeert onderzoeker M. Sijtstra. Effectory vergelijkt de resultaten van het onderzoek met een tevredenheidsindex die met gegevens van andere vergelijkbare bedrijven wordt berekend. Volgens Sijtstra is Heembouw een voorbeeldbedrijf. “Het is een organisatie waar op alle fronten duurzaam aan de kwaliteit wordt gewerkt. Jaar in, jaar uit.”

De Heembouw Groep heeft vestigingen in Bergschenhoek, Noordwijkerhout, Roelofarendsveen en Soest. Het bedrijf realiseert op jaarbasis een omzet van 60 miljoen euro.

Reageer op dit artikel