nieuws

De Jong neemt De Boer en Post over

bouwbreed Premium

maarssen ­ De Jong Groep heeft per 1 januari dit jaar De Boer en Post technisch adviesbureau in Heerhugowaard overgenomen. De Jong is de moeder van onder andere de Schreuder Groep Ingenieurs/adviseurs met vestigingen in Apeldoorn, Breda, Groningen, IJmuiden, Leeuwarden en Maarssen.

De Boer en Post, net als Schreuder adviseurs in de vakgebieden werktuigbouwkunde, elektrotechniek en bouwfysica vooral in de utiliteitsbouw, heeft acht medewerkers en draait een omzet van 850.000 euro. Daarmee vormt het een mooie aanwinst voor de Schreuder Groep die 110 vaste medewerkers heeft. De totale omzet, inclusief Technisch Adviesburo Duinwijck in Leusden en Technisch Adviesburo Jinstal in Leeuwarden, komt hiermee op 9 miljoen euro.

Reageer op dit artikel