nieuws

Vastned verdient 1,2 miljoen met verkopen

bouwbreed

rotterdam ­ Vastgoedbelegger Vastned Retail heeft voor 58 miljoen euro panden verkocht. De verkoop aan particuliere beleggers leverde een boekwinst op van 1,2 miljoen euro, aldus Vastned.

De twintig verkochte panden liggen voornamelijk buiten de Randstad. Vastned deed in onder meer Almere, Eindhoven, Waalwijk en Boxtel onroerend goed van de hand om de portefeuille ‘wat op te schonen’, verklaarde A. du Pont, directiesecretaris van Vastned. “We hebben er wat panden uitgehaald waar de fut uit is. De rendementen waren op zich goed, maar de groei was er uit.” De maatschappij verwacht dit jaar nog meer te verkopen. Du Pont kon nog niet zeggen voor welk bedrag Vastned panden zal afstoten.

Vastned Retail maakt vanaf maart deel uit van de MidKap­index van de effectenbeurs in Amsterdam.

Reageer op dit artikel