nieuws

Pvc vloertegels aan elkaar gekoppeld

bouwbreed

wapenveld ­ In situaties met veel loop­ en werkverkeer kunnen Lock­Tile vloertegels worden gebruikt. De tegels zijn gemaakt van gerecycled pvc. Ze zijn antislip, geluiddempend, warmte­isolerend en gereedschapsvriendelijk. Ook zijn ze ongevoelig voor de meest voorkomende chemicaliën en zijn ze bestand tegen mechanische belasting van bijvoorbeeld vorkheftrucks.

De tegels worden aan elkaar gekoppeld met een zwaluwstaartverbinding. Verlijming is niet nodig, waardoor de vloerafwerking ook weer gemakkelijk is te verwijderen. Meestal is het niet nodig de ondervloer te egaliseren. De tegel is er met en zonder noppen, in diverse kleuren. Afmeting 500 x 500 millimeter, dikte 7 millimeter, gewicht 2,2 kilogram per tegel.

Lock­Tile, Wapenveld, stand 02A093.

Reageer op dit artikel