nieuws

Familiebedrijf Harwig in één holding

bouwbreed

emmen ­ Harwig Elektriciteitswerken lijft het installatiebedrijf Harwig Engineering in. Als gevolg van de overname groeit de omzet van de onderneming met ongeveer een kwart naar 10 miljoen euro. Nederhoed­Harwig Holding wordt de eigenaar van beide bv’s die met in het totaal 110 man personeel onder de naam Harwig Installatiegroep verder gaan.

Naast loodgieterswerk en sanitaire is de acquisitie actief op het gebied van dakbedekking en aanleg van centrale verwarming. Volgens directeur B. Nederhoed van Harwig Elektriciteitswerken dwong de veranderde installatiemarkt eigenaar W. Harwig van het loodgietersbedrijf tot de verkoop van zijn onderneming. Daarnaast had Harwig Engineering een kapitaalinjectie nodig. De Harwig Installatiegroep neemt W. Harwig ­ de neef van de oprichter van Harwig Elektriciteitswerken ­ in dienst waar hij zich bezig gaat houden met acquisitie, calculatie en planning. De onderneming is in de noordelijke provincies actief en werkt vanuit een vestiging in Almere ook in het westen van het land.

Reageer op dit artikel