nieuws

Nieuwe contactdag voor gww­sector

bouwbreed

harderwijk ­ De organisaties CROW, CUR, Vianed en KIvI gaan samen de GeoWeg­Contactdag organiseren. Deze bijeenkomst zal op 27 maart 2003 voor de eerste keer worden gehouden, en wel in Harderwijk. De organisaties doen dat om een ontmoetingsplaats te creëren voor wegbouwkundigen en geotechnici die werkzaam zijn in de grond­, weg­ en waterbouw.

De contactmiddag voorziet in een informatiemarkt met stands waar een aantal organisaties uit de branche zich zullen presenteren. Belangrijk deel van de middag is ingeruimd voor informatieve lezingen. Behandeld wordt of het bij geotechnici en wegbouwkundigen over parallelle werelden gaat. Ook betrouwbaarheid van zettingsprognoses, het belang van funderingen en risicoanalyse in de praktijk komen aan de orde.

Inschrijven kan op de website van de CROW: www.crow.nl. Deelnemers aan de GeoWeg­contactdag kunnen een gratis standplaats op de informatiemarkt krijgen. Voor deelname of standplaats is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reageer op dit artikel