nieuws

Heijmans neemt Reukers Beheer over

bouwbreed

den bosch ­ Heijmans staat op het punt om Reukers Beheer in Groenlo over te nemen. De overname wordt in contanten voldaan. Het effect op de winst per aandeel van Heijmans zal dit jaar 4 eurocent zijn.

Reukers Beheer met als grootste werkmaatschappij Reukers Bouw is met 100 medewerkers actief in Oost­ Nederland, vooral in de utiliteitsbouw, woningbouw en servicebouw. Op basis van een aantal grondposities doet het bedrijf op bescheiden schaal ook iets aan projectontwikkeling. De gemiddelde omzet over de afgelopen jaren lag rond de 23 miljoen euro. De winstgevendheid ligt ongeveer op het gemiddelde van Heijmans. Reukers verwacht voor de komende jaren een omzetgroei naar 25 miljoen euro. Binnen de divisie Heijmans IBC Bouw zal de onderneming voorlopig onder eigen naam actief blijven. W. Reukers zal als directeur aanblijven. Voor Heijmans betekent de acquisitie een versterking van de activiteiten in het oostelijk deel van Nederland. het sluit bovendien goed aan bij de strategie van de divisie Heijmans IBC Bouw om de activiteiten ook op het gebied van servicebouw verder te versterken.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels