nieuws

Heerlen krijgt nieuwe sportaccommodatie

bouwbreed

Heerlen krijgt nieuwe sportaccommodatie

heerlen – Heerlen krijgt een nieuwe sportzaal, die bouwkundig direct wordt verbonden met zowel het gemeenschapshuis als een nieuwe voorziening voor kinderopvang. Daardoor ontstaat één gezamenlijke toegang voor de drie accommodaties. Op deze manier wordt een voor Heerlen unieke samenvoeging van diverse maatschappelijke voorzieningen verwezenlijkt. Het college van B en W heeft in principe ingestemd met het plan, waarmee een investering is gemoeid van bijna 1.500.000 euro. In de Heerlense wijk Zeswegen – Nieuw Husken bestaat volgens B en W een reële behoefte aan een centraal gelegen sportzaal, die ook kan worden benut voor andere activiteiten in de buurt, zoals naschoolse opvang.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels