nieuws

Regenachtig Wisselvallig

bouwbreed Premium

Regenachtig Wisselvallig

Het wisselvallige en vrij zachte weer van de laatste tijd houdt ook de komende dagen aan. Een groot lagedrukgebied, dat met z’n centrum ten westen van Schotland ligt, brengt Nederland de komende dagen bewolkt en regenachtig weer. Tegen het einde van de week komt ook de zon er weer af en toe door. Vandaag bevindt de belangrijkste regenzone zich waarschijnlijk boven het westen en noordwesten van het land. Daar is het dan ook bewolkt en hebben perioden met regen de overhand. Meer naar het oosten is het echter duidelijk droger en in Limburg kan zelfs de zon nog even waterig door de wolken schijnen. Er waait een matige, aan zee krachtige en mogelijk af en toe harde zuidenwind en de temperaturen lopen op tot een zachte 11 graden. Ook morgen hebben wolken de overhand en is het regenachtig, dan ook in het oosten en zuidoosten van het land. De temperaturen blijven met 11 graden op een redelijk hoog niveau. Na morgen houdt het wisselvallige weer aan, maar is soms ook de zon te zien.

Reageer op dit artikel