nieuws

Powerscreen toont nieuwe zeefmachine voor grof puin

bouwbreed Premium

neum¸nster – Powerscreen biedt met de Titan 1800 een sterk verbeterde machine voor het afzeven van bijvoorbeeld grof puin of zware grond.

Het materieel is bedoeld voor het zware gebruik. De gebruiker kan in de zeefkast uiteenlopende zeefvarianten monteren. Het materiaal komt via een transportband op de zeef of stroomt vanuit een voorraadbunker uit. De fabrikant noemt de voorraadbunker een belangrijke verbetering, omdat de graver of een laadschop niet meer doorlopend materiaal op de zeef hoeft te storten. In de tijd dat de zeefmachine het materiaal uit de bunker afzeeft kan het hulpmaterieel voor andere taken worden gebruikt. Zo wordt het materiaal ook beter gezeefd. De zeef meet 1500 bij 5000 millimeter. De gebruiker kan in de zeefkast een vingerzeef, een gaasvormige zeef of een zeef uit geperforeerde staalplaat monteren. In de bunker passen brokken tot een lengte van 900 millimeter. Een 1200 millimeter brede transportband voert de grove fractie af.

Reageer op dit artikel