nieuws

Bungalowpark weer naar de rechter

bouwbreed

Bungalowpark weer naar de rechter

den haag – Bospark Beekbergen stapt opnieuw naar de rechter om de weigering van de gemeente Apeldoorn een bouwvergunning af te geven voor de bouw van 25 recreatiewoningen aan te vechten. Dit bleek bij de Raad van State. Daar ging het bungalowpark in hoger beroep tegen een eerdere uitspraak van de rechtbank in Zutphen. Deze oordeelde dat de gemeente de bouwaanvraag eerder terecht heeft aangehouden. De gemeente hield de vergunningaanvraag aan, omdat een nieuw bestemmingsplan voor het gebied van het bungalowpark in de maak was. Na vaststelling van het nieuwe plan heeft de gemeente de aanvraag afgewezen. Deze zou in strijd zijn met het nieuwe plan. Tijdens de behandeling van de kwestie bij de Raad van State besloot de bezwaarmaker het hoger beroep in te trekken. Hierdoor kan het bedrijf nieuwe procedures starten bij de rechtbank.

Reageer op dit artikel