nieuws

Bouwvakker maakt dodelijke val van dak

bouwbreed

Bouwvakker maakt dodelijke val van dak

zoetermeer – Een bouwvakker is gistermiddag in Zoetermeer overleden na een val van twintig meter van het dak van een appartementencomplex. De man, van een dakdekkersbedrijf uit Breda, voerde samen met een collega een dakreparatie uit. De traumahelikopter vloog uit om medische hulp te bieden. Ter plaatse werd nog getracht de man te reanimeren, maar dat is niet gelukt. Volgens de politie is het nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Naar alle waarschijnlijkheid is het slachtoffer uitgegleden. Het ongeval gebeurde op het De Klerkplan; een gebouw met een lang schuin dak met in de lengterichting een glazen serreconstructie. Via een steiger in het gebouw klommen ze vanaf de steiger door de glazen constructie op het gesloten dakvlak. De man is in het gebouw gevallen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt.

Reageer op dit artikel