nieuws

Seniorencomplex in Roermond vernieuwd

bouwbreed

Seniorencomplex in Roermond vernieuwd

roermond – Woningcorporatie Wonen Zuid heeft het vernieuwde Salvatorcomplex voor senioren in het centrum van Roermond geopend. Dat gebeurde door een stuntteam, dat langs de noodtrappenhuizen op de binnenplaats ‘abseilde’. Het complex telt 97 seniorenwoningen en een parkeerkelder met tachtig plaatsen. Het gebouw heeft een volledige facelift achter de rug. Er is een nieuwe entree gemaakt, liften, trappenhuizen en galerijen zijn opgeknapt, er zijn nieuwe kozijnen aangebracht en alle gemeenschappelijke deuren zijn voorzien van een automatisch toegangssysteem. In verband met de veiligheid is de binnenplaats niet meer openbaar toegankelijk. De renovatie heeft 3,5 miljoen euro gekost. De opknapbeurt moet ervoor zorgen dat de woningen ook in de toekomst goed verhuurd kunnen worden.

Reageer op dit artikel