nieuws

Werk van een kwart miljard voor Heijmans

bouwbreed

Werk van een kwart miljard voor Heijmans

den bosch – Heijmans en KBC Bank hebben in de Belgische stad Leuven een order gekregen ter waarde van minstens een kwart miljard euro. Opdracht is in een periode van tien tot vijftien jaar een 7 hectare groot terrein in het centrum van de Vlaamse stad opnieuw in te richten. Op het terrein Hertogendal zullen 650 tot 850 wooneenheden worden gebouwd. Het aanbod varieert van luxe appartementen tot studenten- en seniorenwoningen. Tot het plan behoort de ontwikkeling van infrastructuur en voorzieningen voor handel, horeca en cultuur. Inzet is te voldoen aan de hedendaagse eisen van mobiliteit en wooncomfort zonder de historische uitstraling van de stad geweld aan te doen. Opdrachtgevers zijn het stadsbestuur van Leuven en de plaatselijke Katholieke Universiteit.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels