nieuws

HBG haalt opdracht uit Amerika binnen

bouwbreed Premium

HBG haalt opdracht uit Amerika binnen

den haag – HBG heeft in de Verenigde Staten een opdracht binnengehaald van 135 miljoen euro. In de staat North Carolina gaat de Rijswijkse onderneming in samenwerking met Lane Construction een zesbaans snelweg aanleggen van 17 kilometer lang. Binnen hetzelfde project worden 23 bruggen gebouwd. HBG tekent voor 60 procent van de aanneemsom. Nog deze zomer gaat het project van start en voor het einde van 2004 vindt de oplevering plaats. In eigen land sleepte HBG Civiel een opdracht binnen van de gemeente Steenwijkerland. Daar werkt de weg- en waterbouwer van het concern aan de reconstructie van de stadspoorten en -muren in het centrum van Steenwijk. Hierbij gaat het om 4 miljoen euro.

Reageer op dit artikel