nieuws

Bouw Bruggebouw A10 vertraagd

bouwbreed

Bouw Bruggebouw A10 vertraagd

amsterdam – Multi Vastgoed begint op zijn vroegst in het najaar aan de bouw van Bruggebouw Zuid boven de A10 in Amsterdam-Bos en Lommer. Een definitief besluit over de start van de bouw moet nog komen, aldus een woordvoerster. De vertraging is een teleurstelling voor Multi Vastgoed en aannemer Hillen en Roosen. Bij de start van het noordelijke kantoorgebouw vorig najaar werd nog niet getwijfeld aan de uitzonderlijke kwaliteit van de locatie. Oud-directeur Hendriks maakte indertijd gewag van een grote belangstelling voor de bijzondere zichtlocatie boven de ringweg. Maar ondanks de lage adviesprijs van 200 euro per vierkante meter, reageert de markt lauw. De Bruggebouwen bestaan uit twee kantoorpanden van zes verdiepingen naar ontwerp van het Amerikaanse architectenbureau PPKS uit Chicago. Bruggebouw Noord krijgt een vloeroppervlakte van 7500 vierkante meter. De bouw daarvan begon vorig najaar en de oplevering is voorzien begin 2003. Met Bruggebouw Zuid van 11.000 vierkante meter zou vervolgens dit voorjaar worden begonnen.

Reageer op dit artikel