nieuws

Rigo levert Italiaans stucmateriaal

bouwbreed

Rigo levert Italiaans stucmateriaal

Rigo Wandstyling van Ursa Paint introduceert de Stucco Veneziano waarmee de stukadoor volgens het bedrijf sneller en eenvoudiger resultaat boekt. De varianten Rafaello, Coccio en Cemento sluiten in Rigo’s visie beter aan op de Nederlandse praktijk. Stucco Rafaello komt in honderd kleuren, Coccio en Cemento in twintig. Rigo baseerde de samenstelling op Italiaanse stuccomaterialen. De wachttijd tussen het aanbrengen van de lagen is verminderd. Na de eerste laag moet de stukadoor 6 tot 8 uur wachten. De tweede en derde laag zijn direct na elkaar op te brengen. Ook de waterbestendigheid van de stucco’s is verbeterd. De stukadoor kan met de nieuwe systemen volgens de leverancier binnen 24 uur de wax aanbrengen. Bij concurrerende systemen kan dat pas na enkele dagen. Zo spaart de gebruiker aanmerkelijk tijd. Rigo Wandstyling, Zaandam, telefoon (075) 6812 223.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels