nieuws

Nieuwe koppeling van Boforce

bouwbreed

Nieuwe koppeling van Boforce

coevorden – Producent van uitrustingsstukken Boforce te Coevorden, het voormalige Arden Equipment, laat op de Technische Kontakt Dagen (6-8 juni in Wezep) een nieuwe reeks kantelkoppelingen zien. De koppelingen hebben en wigsysteem. De reeks begint bij een koppeling voor machines tot twee ton en loopt door tot die voor machines tot 49 ton. Het bedrijf toont op de materielshow ook een stenenklem voor montage aan wielladers of graafmachines. De klem is in breedte verstelbaar en voorzien van een handinstelbaar reduceerventiel. Het eigen gewocht van de klem is ongeveer 450 kilogram en bijeen werkdruk van 180 tot 200 bar is de capaciteit ongever 2500 kilogram. Er is ook een uitvoering van 375 kilogram met een capaciteit van 1500 kilogram.

Reageer op dit artikel