nieuws

‘Larens profiel’ voor villa’s in hoofddorp

bouwbreed Premium

‘Larens profiel’ voor villa’s in hoofddorp

hoofddorp – hoofddorp heeft vanaf 2004 het neusje van de zalm te bieden voor woningzoekenden met een goedgevulde portemonnee. Op een gebied van drie kilometer lang en 400 meter breed worden 44 vrijstaande woningen gebouwd op ruime kavels. Daarnaast komen er twee appartementengebouwen met elk acht appartementen. De belangstellende koper kan in ‘Boseilanden’ op zijn grondstuk een woning naar eigen ontwerp laten bouwen. Daarbij kan hij of zij kiezen uit de mogelijkheid aan water, in het bos of op de grens van beide te wonen. Om het sjieke karakter te versterken, is het zogenaamde ‘Larens profiel’ mogelijk, waarbij de huizen schuil gaan achter begroeiing. De nieuwe villawijk dient voor het overige als recreatiegebied voor de nabije nieuwe wijk Floriande.

Reageer op dit artikel