nieuws

Hardhandige straf voor luie huurder

bouwbreed

Hardhandige straf voor luie huurder

brussel – Een huisbaas in het West-Vlaamse Ledegem heeft zijn 39-jarige huurder Gino Deleersnyder, die zijn huur niet op tijd had betaald, op een wel heel hardhandige manier laten weten daarvan niet gediend te zijn. Samen met een helper ontvoerde de man zijn huurder en bracht hem naar een afgelegen schuur, waar hij ondersteboven werd opgehangen. Af en toe kreeg hij een emmer water in zijn gezicht gegooid. De huurder moest beloven dat hij de achterstallige huur onmiddellijk zou betalen. Tevens moest hij tegenover de politie gaan bekennen dat hij de motor van de huisbaas had gestolen. De huurder bleef twee uur lang opgehangen. Daarna werd hij terug naar huis gebracht. De man waarschuwde onmiddellijk de politie die de huurbaas in de cel stopte. Hij wordt beschuldigd van ontvoering en geweldpleging.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels