nieuws

Vantec nieuwe merknaam

bouwbreed

Vantec nieuwe merknaam

Onder de merknaam Vantec breidt Verachtert het assortiment uit met producten en diensten die voortkomen uit de samenwerking met andere fabrikanten. Onder de Vantec-lijn vallen de Powertilt kantelinrichtingen, Kobra mini- en midigrijpers en Metalogenia tandsystemen. De eerste productlijn die Verachtert onderbrengt in Vantec, zijn bakken voor mini- en midigravers en graaflaadcombinaties. De leverancier presenteert verbeterde versies van de eigen kleinere Connect-o-maten CW05 en CW10. Die komen in een hydraulische en mechanische uitvoering en zijn voorzien van gegoten body. Onder de noemer Vantec biedt het bedrijf tevens een vernieuwde lijn stenenklemmen aan. Verachtert onderhandelt met verschillende fabrikanten en leveranciers om de Vantec-lijn uit te breiden. Verachtert Nederland, Den Bosch, telefoon (073) 6404111.

Reageer op dit artikel