nieuws

Nieuwe topman voor Dragados

bouwbreed

Nieuwe topman voor Dragados

madrid – De Spaanse HBG-moeder Dragados heeft een nieuwe bestuursvoorzitter. Het is Antonio García Ferrèr, die verantwoordelijk was voor Services & Industrial bij Dragados. Hij volgt Santiago Foncillas op, die vrijdag zijn functie neerlegde na de coup van het eveneens Spaanse ACS, dat stiekem een belang van 23,5 procent in Dragados heeft verworven. Tijdens de eerste bestuursvergadering van Dragados in nieuwe samenstelling is nog niet duidelijk geworden wat ACS nu van plan is met zijn belang te doen. In een bericht aan de medewerkers van HBG schrijft topman Reigersman dat hij zich kan voorstellen dat de HBG’ers de coup van ACS als een valse start beschouwen. Hij hoopt echter dat zij met hem het vertrouwen hebben dat de overname van HBG door Dragados toch zal brengen wat iedereen ervan verwacht had. Zelf beweegt hij overigens tussen zorg en optimisme over een goede afloop.

Reageer op dit artikel