nieuws

Met vingerafdruk toegang tot sportcomplex

bouwbreed

amstelveen – In iets meer dan een jaar tijd is de bestaande sporthal van Amstelveen, een traditionele overdekte hal met voetbalkantine, omgetoverd tot een groot multifunctioneel sport- en gezondheidscentrum. Het complex is voor ruim 11 miljoen euro verbouwd en uitgebreid.

Hoofdaannemer Pellikaanbouw uit Tilburg en Hiensch Engineering uit Badhoevedorp leggen momenteel, onder leiding van projectmanager Joost Raimond, de laatste hand aan het project. Het sport- en gezondheidscentrum Special Sports, dat nu ruim 15.000 vierkante meter telt, herbergt onder andere een fitnesscentrum, kinderopvang, spelletjeshal (o.a. volleybal), een uitgebreide sauna met zwembad, horecagelegenheid, een paramedisch centrum, vijf squashbanen en een buitencentrum (onder andere twaalf tennisbanen). Het centrum richt zich op het totale gezin. Door middel van biometrie (een vingerafdruk) worden bezoekers geregistreerd. Via die vingerafdruk hebben bezoekers toegang tot alle sportfaciliteiten. De kinderen die tijdens het sporten van de ouders naar de kinderopvang gaan, dragen een chip. Hiermee kunnen zij altijd worden getraceerd. Begin mei opent Special Sports haar deuren.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels