nieuws

Balkenende premier bij internetstemmers

bouwbreed Premium

Balkenende premier bij internetstemmers

den haag – Balkenende zou volgens de internetstemmers op de Cobouw-site het best de volgende premier van Nederland. Een kwart van de 337 stemmers kiest voor de CDA-leider. Dijkstal kan rekenen op 22 procent van de stemmen en 20 procent van de stemmers ziet wel wat in premier Fortuyn. Melkert en Rosenmöller krijgen ieder de steun van 10 procent van de stemmers. In de opmars naar de verkiezingen is iedere week een nieuwe politieke stelling te vinden onder www.cobouw.nl. Deze week wordt de vraag voorgelegd welk lid van het huidige Kabinet de afgelopen vier jaar het meest heeft betekend voor de bouw. Wie stemt, krijgt automatisch te zien hoe de andere stemmers over de vraag denken.

Reageer op dit artikel