nieuws

Poelwijck Sweers en Portaal slechtste verhuurders

bouwbreed Premium

Portaal Leiden en Poelwijck Sweers uit Amsterdam zijn door een jury van de Woonbond gekozen tot de slechtste verhuurders van het jaar.

Kombinatie ’86 uit Zeist en Stienstra Beleggingen uit Heerlen zijn de beste verhuurders van 2001. De Woonbond reikt vandaag de prijzen voor de beste en slechtste verhuurders uit.

De huurdersorganisatie rekent Portaal Leiden zwaar aan dat de huurders van de woningen aan de Condorhorst in Leiden nul op rekest krijgen voor hun klachten over onderhoud en dienstverlening. Ook de huurders in de wijk Cronenburg/Egelenburg bij Poelwijck Sweers kunnen niet rekenen op dienstverlening, onderhoud of overleg.

Stienstra haalt voor de derde keer op rij de prijs voor beste particuliere verhuurder van het jaar. Deze verhuurder scoort juist buitengewoon goed op het gebied van dienstverlening, huurbeleid, onderhoud en overleg. Kombinatie ’86 is momenteel de beste woningcorporatie. Zij hebben speciale onderhoudsteams in dienst om de woonomgeving netjes te houden en treden actief op tegen drugsoverlast en criminaliteit. Verder hebben ze een wijkwinkel geopend met één loket voor wonen en welzijn.

Reageer op dit artikel