nieuws

Panasonic levert accugereedschap met vier functies

bouwbreed

Panasonic levert vanaf begin december onder de noemer EY6535NQKW een ‘alles in één’ machine.

Deze zogeheten multi-machine werkt op een accu en valt onder de reeks Cosmo. Het gereedschap draait op 15,6 volt en combineert de functies van slagmoersleutel, slagboormachine, schroefmachine en boormachine.

Standaard komt de machine met een 3,0 ampère nikkelmetaalhydride accu, een 45 minuten snellader, een snelspanboorkop en bitadapter die met een snelsluiting op de halfduimse aansluiting vastzit. De machine kan bij 2200 toeren per minuut schroeven met een maximaal koppel van 113 newtonmeter. De gebruiker kan daarnaast kiezen uit een maximaal toerental van 650 omwentelingen per minuut voor schroeven of boren in combinatie met de snelspanboorkop of bitadapter of een slagmoment tot 3200 slagen per minuut. Exclusief btw en verwijderingsbijdrage komt de prijs op 899 gulden.

Haagtechno, Den Bosch, (073) 6402625.

Reageer op dit artikel