nieuws

Overname Gebr. Van Kessel afgerond

bouwbreed Premium

Koninklijke Volker Wessels Stevin heeft de overname van Gebr. Van Kessel Holding afgerond. Van Kessel is vooral actief op het gebied van de wegenbouw en daarnaast in de beton- en waterbouw, b&u en cultuurtechniek.

“De onderneming heeft daarnaast een zeer sterke positie op het gebied van onderhoud van rijks- en provinciale wegen en past daarom goed in onze strategie om de activiteiten op het gebied van service en onderhoud verder uit te breiden. Door zijn uitstekende positie in met name het Rivierengebied vult Gebr. Van Kessel voor Koninklijke Wegenbouw Stevin een van de laatste witte vlekken in de landelijke spreiding”, zegt A. de Jong, lid van de raad van bestuur van KVWS.

Van Kessel verwacht in 2001 een omzet te halen van ongeveer 100 miljoen euro en heeft 430 medewerkers in dienst. De overname heeft geen gevolgen voor het personeelsbestand. De overnamesom wordt in contanten voldaan.

Reageer op dit artikel