nieuws

Belangstelling voor Meerhoven groot

bouwbreed Premium

De belangstelling voor een woning in de Eindhovense Vinex-locatie Meerhoven blijft onverminderd groot. Nog voordat is begonnen met de bouw van een tweede deelplan is al een groot deel van de nieuwe huizen verkocht, aldus een woordvoerder van de gemeente Eindhoven.

In Meerhoven verrijzen de komende jaren een kleine 7000 woningen. Het uitbreidingsplan ligt pal naast de vliegbasis Eindhoven. De regionale luchthaven Eindhoven Airport maakt ook gebruik van de militaire voorzieningen.

Ondanks alle vliegactiviteiten is de belangstelling voor een woning in Meerhoven erg groot. De bouw van de eerste 1200 woningen is nagenoeg voltooid. Ze zijn allemaal verkocht of verhuurd. Het tweede deelplan voorziet in de bouw van 1900 huizen.

Reageer op dit artikel