nieuws

A4 Midden-Delfland alom gesteund

bouwbreed Premium

Nog nooit eerder was er een zo groot draagvlak voor de aanleg van de A4 Midden-Delfland als nu voor het plan-Norder. De Zuid-Hollandse gedeputeerde presenteerde een integrale visie waarin zowel veel aandacht is besteed aan de weg als aan de kwaliteit van de omgeving. Het plan-Norder gaat uit van een A4 die deels in tunnels wordt aangelegd, bijvoorbeeld tussen Vlaardingen en Schiedam. Hier moet bovenop de weg ruimte komen voor een wijkpark en sportvelden. Ook in het natuurgebied Midden-Delfland verdwijnt de weg deels onder de grond. Links op de kaart Delft, in het midden de ecologische passages en rechts de inpassing tussen de woonwijken van Schiedam en Vlaardingen.

Op pagina 3: A4 bij Delft kost Rijk nog eens 225 miljoen.

Reageer op dit artikel