nieuws

Zesde vestiging Reisiger

bouwbreed Premium

Reisiger Verhuur, verhuurder van onder meer bouwmaterieel, machines en gereedschappen, gaat een zesde vestiging betrekken. In Heerenveen, bij de kruising van de rijkswegen A7 en A32, wordt op een terrein van 10.000 vierkante meter een bedrijfsgebouw van 2750 vierkante meter gebouwd. Het pand moet in april volgend jaar klaar zijn.

Reisiger Verhuur maakt sinds januari vorig jaar deel uit van het Stork-concern. Dit betekent dat het verhuurprogramma is uitgebreid met het assortiment van Stork-materieel en Interlas. Het zwaartepunt ligt bij de projectmatige levering van materieel bij nieuwbouw en onderhoud, binnen de markt van constructie- en installatiebedrijven. Inrelas levert las- en randapparatuur.

Reisiger Verhuur biedt zaken als aggregaten, pompen, weg- en waterbouwmachines, hoogwerkers, grondverzetmachines, montageliften en complete mobiele kantoorunits te huur aan, voornamelijk aan de professionele gebruiker.

Voor de particulier heeft Reisiger Verhuur onder meer (elektrisch) handgereedschap, tuingereedschap en transportmiddelen in de aanbieding.

Het bedrijf is de laatste jaren rap gegroeid van zeventig naar honderd medewerkers. Naast de nieuwe vestiging in Heerenveen staan bouwplannen in Delfzijl en Zwolle op de rol.

Reageer op dit artikel