nieuws

FNV-bond op zoek naar trotse bouwvakkers

bouwbreed

Bouwvakkers die dromen van een carrière als fotomodel, krijgen van FNV Bouw een kans. De vakbond zoekt vaklieden die trots zijn op hun werk en dat willen laten vastleggen op de gevoelige plaat.

De foto’s zullen de kern vormen van een boek over vaktrots, waaraan de vakbond momenteel werkt. Volgens mede-samensteller R. Niessen wil FNV Bouw met het boek de leuke kanten van werken in de bouw laten zien.

Vier professionele fotografen zijn aangetrokken om voor het beeldmateriaal te zorgen. Zij zijn nog op zoek naar bouwvakkers die zich willen laten fotograferen. Oproepen in FNV Magazine en op de website van de bouwbond hebben tot nu toe weinig reacties opgeleverd.

Eind dit jaar moet het fotoboek, dat cadeau zal worden gedaan aan kaderleden en relaties, klaar zijn.

Reageer op dit artikel