nieuws

Fabrikant laat kozijn via het internet bestellen

bouwbreed Premium

MHB biedt via de eigen internetpagina on-line plaatstalen binnendeurkozijnen aan. Het bedrijf noemt als voordeel van deze bestelmethode een aanzienlijk kortere levertijd.

De besteller krijgt direct de bijbehorende prijs voorgerekend en krijgt geleverd tegen een volgens MHB scherpere prijs. Voor deze wijze van bestellen hanteert het bedrijf de algemene voorwaarden die de Vereniging Metalen Ramen en Gevelbranche (VMRG) in Nieuwegein op 26 september 1996 publiceerde.

De gebruiker kan on-line de gewenste kozijnen definiëren en ontwerpen, waarna het bedrijf aan de hand van de specificaties het bestelde produceert.

De toegevoegde waarde zit volgens MHB in de tijdsbesparing die de inkoper boekt, in een aanmerkelijk kortere levertijd en een grote vrijheid in maatvoering en kleurstelling.

De kozijnen vallen tot 25 procent goedkoper uit, omdat de onderneming geen magazijnvoorraad hoeft aan te houden. De kozijnen kunnen binnen twaalf dagen worden geleverd. Het bestelsysteem gaat uit van zes basismodellen: enkel- en dubbeldeurs kozijnen zonder en met boven- of zijlicht. Alleen de basisvorm staat vast. De afnemer bepaalt bijvoorbeeld hoogte, breedte, diepte en plaatdikte. Binnen het RAL-systeem is ook de kleurstelling vrij. De gewenste kleur komt in de vorm van een poedercoating.

Fax

Zodra de gegevens naar MHB worden gestuurd, krijgt de gebruiker via de eigen printer een besteloverzicht afgedrukt. Het papieren overzicht moet ondertekend naar het bedrijf worden gestuurd. Pas dan is de bestelling definitief. Vervolgens ontvangt de gebruiker een fax waarin MHB alles nog eens bevestigt.

Bestellers moeten eerst een toegangscode aanvragen via www.mhb.nl en krijgen een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord toegewezen.

MHB, Herveld, telefoon (0488) 451951.

Reageer op dit artikel