nieuws

Pomp brengt verf onverdund aan

bouwbreed Premium

Wiltec brengt onder de noemer 45:1 een pomp voor het verwerken van bouwverven op de markt. Volgens de fabrikant is de installatie vooral bedoeld voor het aanbrengen van high solid verven en watergedragen coatings.

De zuigkracht van de pomp is dusdanig groot dat gebruikers de verven niet meer hoeven af te dunnen. Door de hoge materiaaldruk verdwijnt de zogeheten tailing en verbetert het spuitresultaat. De opbrengst per dubbelslag bedraagt 253 kubieke centimeter. Als gevolg van deze opbrengst beweegt de onderpomp rustig en gaan de pakkingen langer mee.

De leverancier biedt een airless- en airmixversie aan en levert voor beide spuitmethoden pistolen met omkeerspuittips. Dit laatste vereenvoudigt de reiniging. De gebruiker kan meer pistolen op één pomp aansluiten.

Wiltec, Uden, telefoon (0413) 262938.

Reageer op dit artikel