nieuws

Aluminium lamel met houtprint weert zon

bouwbreed

Lenco levert buitenzonwering uit aluminiumlamellen met houtprint. De lamellen zijn geëxtrudeerd in breedtes van 210, 300, 400, 450 en 600 millimeter. Het bedrijf biedt de houtprint in achttien kleuren en uitvoeringen aan. De bediening gebeurt met een elektrische spindelmotor of met een handspindel.

De motor is buiten bij de lamellen geplaatst en werkt door middel van een schakelaar of een lichtintensiteitmeter. Een systeem met zonnecellen en accu’s biedt een alternatief voor de netaansluiting. De handspindel is met een speciale kabelbuis aan de bedieningsstang bevestigd. Een fixeerbeugel houdt de lamellen in een vaste en later eventueel te wijzigen stand.

De lamellensystemen kunnen worden toegepast als uitkragende zonwering (luifelzonwering), als gevelzonwering en als zonwering op lichtkappen.

Onder de aanduiding 21 E levert Lenco een geëxtrudeerd aluminiumlamel met omgezette kanten. Die maken grotere overspanningen mogelijk en kunnen een ruimte verduisteren. Het type Helios bestaat uit een licht gebogen en geperforeerde aluminium plaat die met gegoten dragers uit kunstof of aluminium op een buis zitten.

Lenco Zonwering, Rosmalen, (073) 6444747.

Reageer op dit artikel