nieuws

Kanters Bouwbedrijf in de prijzen

bouwbreed

Kanters Bouwbedrijf uit Barendrecht heeft de Rotterdamse Ondernemersprijs 2001 gewonnen. Het bedrijf liet twee andere genomineerde concerns uit de regio achter zich en sleepte daarmee naast een trofee en een oorkonde een geldbedrag van 20.000 gulden in de wacht.

Kanters Bouwbedrijf scoorde het beste op het gebied van productie, personeel, marketing, financiën, organisatie, milieu en innovatie en werd door de jury geroemd om zijn “ondernemerschap met visie voor het bouwen”.

Bouwen alleen is niet meer voldoende, meent de ontwikkelende bouwer. “We zullen als bouwer in zowel het voor- als natraject een toegevoegde waarde moeten hebben”, aldus directeur/eigenaar H. de Pagter eerder deze week in een interview in deze krant.

Het bedrijf streeft ernaar op verschillende gebieden maatwerk te leveren. Zo voerde de ontwikkelende bouwer op het eigen kantoren- en bedrijveneiland De Compagnie een eigen systeem van parkmanagement in.

Reageer op dit artikel