nieuws

Chinese beurs voor natuursteen

bouwbreed

De China Metal & Mineral Im- and Export Company organiseert voor de eerste maal samen met de China Stone Industrial Organization de China Stone & Technology Fair 2001 in Nederland. De beurs geeft de deelnemende Chinese bedrijven de gelegenheid om de Nederlandse markt te verkennen en Nederlandse importeurs van marmer en graniet te ontmoeten. Tijdens de beurs staan verschillen handelsgesprekken op de agenda over onder andere technologische samenwerking en detailhandel in steen.

De belangrijkste materialen en gereedschappen die onder de aandacht wordt gebracht zijn steenachtige bouwmaterialen, grafstenen, steenverwerkende machines en diamantgereedschap.

De beurs vindt plaats van 17 tot en met 19 mei in het China Hong Kong Tradecenter in Rotterdam.

Reageer op dit artikel