nieuws

Bouwbeurs verrast door iGBi/Cobouw Award

bouwbreed

De winnaar van de iGBi/Cobouw Award is … de website www.bouwbeurs.nl! Een verrassing voor de managers van de Bouwbeurs, dit hadden zij niet verwacht. De doorslag heeft gegeven, dat zij zich het meest gelegen hebben laten liggen aan de klant, blijkt uit de motivatie van de jury.

“Wat verwacht de klant? Antwoorden op vragen, zoals ‘waar kan ik parkeren’, ‘waar zit iemand’ en ‘hoe moet ik daar komen’. De jury kan aanmerkingen maken op alle genomineerde sites, maar heeft bewust naar de positieve aspecten gekeken. Vooral naar de aandacht voor de klant”, aldus jurylid H. Hendriks van iGBi Platform.

Beursmanager A. Wisgerhof zegt verrast te zijn dat de website de prijs heeft gekregen. “We hebben weliswaar veel moeite gedaan de site gereed te maken, maar in onze optiek is er nog wel wat voor verbetering vatbaar. We laten hem nog een paar maanden staan, daarna gaat de knop om en over twee jaar beginnen we opnieuw”.

Volgens Wisgerhof komen de virtuele catalogus en plattegronden niet honderd procent overeen met de werkelijkheid. “Dat moet helemaal kloppen”, vindt de manager. Hij ziet ook mogelijkheden om de dienst uit te breiden, bijvoorbeeld door looproutes uit te zoeken en te laten zien, die de bezoeker vervolgens zelf kan printen.

Flash Communicatie-manager N. Alberts is verantwoordelijk voor de website van de Bouwbeurs. “Ik zou verbaasd zijn, als onze site de award zou winnen”, zei hij vlak voor de uitreiking van de prijs. “Het blijft een site in ontwikkeling. Ik heb er twee maanden aan gewerkt en was dikwijls ontevreden over de snelheid of de actualiteit. We hebben de les geleerd, dat je permanent aan een website moet werken om hem up-to-date te houden”.

Meer nieuws over de Bouwbeurs op pagina 9 en 11.

Reageer op dit artikel