nieuws

Toegangscontrolesysteem beheert en registreert tot op de minuut

bouwbreed Premium

Nemef BV uit Apeldoorn introduceert op de maandag 5 februari in Utrecht te beginnen Bouwbeurs het enkeldeurs toegangscontrolesysteem Nemef 2000. Het systeem is onder andere geschikt voor het beheer en de registratie van inkomende personen, bediening van elektrische sloten en deurmagneten.

Het controlesysteem kan echter ook voor verdergaande toepassingen worden ingezet zoals het in- en uitschakelen van alarminstallaties en de bediening van schuifdeuren, draaideuren, slagbomen en rolluiken.

Nemef 2000 wordt bediend aan de hand van een vier character display met twee druktoetsen. Daarmee kunnen gebruikerssleutels worden toegevoegd of verwijderd. Met een speciale programmeersleutel worden de slotinstellingen en tijdzones vastgelegd. Het heeft een geheugen voor 250 gebruikerssleutels, 25 programmeersleutels en 25 beheerderssleutels.

Dankzij de ingebouwde real-time clock kunnen toegangsschema’s per gebruikerssleutel tot op de minuut nauwkeurig worden geprogrammeerd, per dag en per week. Met de optionele management software is het mogelijk om het toegangsbeheer op afstand te regelen en te controleren.

Van het Nemef 2000 systeem ibestaat ook een uitgeklede versie met een beperkter geheugen en zonder real-time clock. De NE 40 en NE 31 bestaan uit een contactloze toegangslezer voor eenvoudige toegangsverlening. Voor grootschalige projecten biedt Nemef het Tism-systeem aan dat zich leent voor vijfduizend gebruikers.

Nemef BV, Apeldoorn, telefoon (055) 3121888

Reageer op dit artikel