nieuws

NS Vastgoed regelt nieuwbouw DHV

bouwbreed

NS Vastgoed gaat voor het advies- en ingenieursbureau DHV een kantoorproject ontwikkelen. Het gebouw van 7000 vierkante meter vloeroppervlak moet tussen station Zaandam en het hoofdkantoor van Albert Heijn worden gebouwd. Voor de ontwikkeling hebben NS Vastgoed en het advies- en ingenieursbureau een intentieovereenkomst getekend.

De gemeente Zaanstad is blij met de bouw van het nieuwe pand. Volgens het gemeentebestuur past de ontwikkeling immers uitstekend in de plannen die er zijn voor het stationsgebied. NS Vastgoed bezit veel grond in dit gebied. In juni vorig jaar ondertekende de gemeente en NS Vastgoed al een intentieverklaring om tot gezamenlijke ontwikkeling van het plangebied te komen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels