nieuws

Nieuwe serie machines Sumitomo

bouwbreed Premium

Het eerste exemplaar van de nieuwe serie Sumitomo’s voor Europa is geleverd. Doornbos Verkoop in Rotterdam droeg de SC700-3 uit de Pax-3-serie over aan het Belgische Herbosch Kiere in Kallo. Herbosch Kiere heeft twee van dergelijke machines besteld.

De machines worden ingezet voor hijs-, grijper- en heiwerk. Voor het werken met een grijper zijn ze uitgerust met een hydraulische tagline en voor het hijswerk met een derde lier. De SC700-3 wordt standaard geleverd met twee hoofdlieren met een reeptrek van 17,5 ton.

De derde lier, die als extra wordt geleverd, heeft een reeptrek van 8,5 ton, maar optioneel kan deze lier eveneens worden uitgerust met een reeptrek van 17,5 ton.

De nieuwe Sumitomo kan worden ingezet voor hijs-, grijper- en heiwerk.

Reageer op dit artikel