nieuws

Topman De Haan van Haskoning bij afscheid geridderd

bouwbreed Premium

Ir. J.F. de Haan, voorzitter van de Raad van Bestuur van de Haskoning Groep, is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

De Haan kreeg de onderscheiding bij zijn afscheid als algemeen directeur van Haskoning en bestuursvoorzitter van de Groep.

Behalve de bijdrage die hij heeft geleverd aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf, heeft hij ook in tal van maatschappelijke functies blijk gegeven van de maatschappelijke betekenis van het ondernemen. Zo is hij van 1988 tot 1994 voorzitter geweest van de ONRI. Ook was hij actief in de Kamer van Koophandel, het Stedelijk Netwerk Nijmegen en het ROC. Sinds 1994 is hij tevens voorzitter van de raad van toezicht van de St. Maartenskliniek.

Reageer op dit artikel