nieuws

Nootdorp wil ‘klein Wassenaar’ bouwen

bouwbreed

Een ‘Klein Wassenaar’ staat het gemeentebestuur van Nootdorp voor ogen bij de ontwikkeling van het plan ‘s-Gravenhout. Woningen in de prijsklasse van 1 tot 3,5 miljoen gulden moeten in dit plan worden gerealiseerd. Met de nieuwbouwwijk richt Nootdorp zich dan ook op de top van de markt met dure appartementen en ruime kavels voor particulier opdrachtgeverschap.

De nieuwe wijk moet uiteindelijk uit zo’n 350 woningen bestaan.

Projectontwikkelaars en bouwers kunnen zich voor de ontwikkeling van ‘s-Gravenhout bij het gemeentebestuur nog aanmelden. Begin volgend jaar wil Nootdorp vier marktpartijen selecteren die de plannen verder uitwerken. De definitieve gunning staat in mei gepland. Met de bouw van de nieuwe wijk zal in 2002 worden begonnen.

Reageer op dit artikel