nieuws

Geveke breidt verder uit in verhuursector

bouwbreed

Met de aankoop van het Zweedse Liftcentergruppen door haar deelneming Cramo heeft de technische handelsonderneming Geveke haar verhuuractiviteiten verder uitgebreid.

Liftcentergruppen is een verhuurbedrijf op het gebied van hoogwerkers, met vestigingen in Zweden en Denemarken. Met twintig medewerkers realiseerde het bedrijf het afgelopen jaar een omzet van 4,6 miljoen euro, zo’n 10 miljoen gulden.

Geveke heeft nu een belang van 49.9 procent in het Zweedse verhuurbedrijf Cramo. Cramo is marktleider in Zweden en vooraanstaand speler in Noorwegen, Finland en Polen op het gebied van business-to-business verhuur van machines, apparatuur en modular space (verplaatsbare kantoren en werkruimten). Uitbreiding van de verhuuractiviteiten neemt een vooraanstaande plaats in in de strategie van het Naardense bedrijf.

Reageer op dit artikel