nieuws

Dakpannen op hoeken netjes verankerd

bouwbreed Premium

KDN Teewen dakpannen uit Roermond introduceert de Dakvast hoekkeperklem voor de bevestiging van dakpannen op bijzondere dakvormen.

Op de hoeken worden dakpannen vaak schuin afgezaagd, inclusief de ophangnokken. De hoekkeperklem moet de vaak geïmproviseerde constructies vervangen waarmee de pannen dan worden bevestigd. De hoekkeperklem is een roestvaste U-vormige klem met klemtanden en een strip met schroefgat. De klemtanden worden om de gezaagde kant van de dakpan geschoven en de strip wordt aan de hoekkeperlat geschroefd. Volgens KDN Teewen is de Dakvast hoekkeperklem geschikt voor een goede verankering van alle modellen dakpannen, conform de eisen die het Bouwbesluit aan de bevestiging van dakpannen stelt.

KDN Teewen dakpannen, telefoon (0475) 349200.

De Dakvast hoekkeperklem moet de vaak geïmproviseerde constructies vervangen waarmee dakpannen op de hoekpunten van bijzondere dakconstructies worden bevestigd.

Reageer op dit artikel