nieuws

Aandelenwisseling bij G.W. Geelen

bouwbreed

De directeur en enig aandeelhouder van G.W.Geelen Holding uit Vleuten, F. Lensink, verkoopt zijn aandelen aan het huidige management van de drie werkmaatschappijen.

Dat hebben de partijen bekend gemaakt. Lensink blijft als commissaris wel verbonden aan de holding waaronder Geelen Bouwprojecten, aannemingsbedrijf G.W. Geelen en aannemingsbedrijf R. Middelkoop vallen. Voor de 145 werknemers verandert er niets. De ondernemingsraad heeft inmiddels zijn vertrouwen in de nieuwe aandeelhouders (W. van Buuren, P. de Leeuw, A. van der Voort en P. de Waal) uitgesproken. G.W. Geelen Holding richt zich voornamelijk op binnenstedelijke herstructureringen, woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en restauratie. Vorig jaar kende het bedrijf een omzet van 62 miljoen gulden. Gestreefd wordt naar een omzet in 2001 van 75 miljoen gulden.

Reageer op dit artikel