nieuws

DeWalt Multicutter geschikt voor afkorten alle metalen

bouwbreed

DeWalt levert sinds kortde multicutter DW872, die specifiek is ontworpen voor het afkorten van ferro en non-ferro metalen. De machine werkt zonder koelvloeistof.

Het zaagblad heeft een doorsnede van 355 millimeter en telt zeventig tanden, van een titaniumcarbide-legering. Een breed onderstel zorgt voor stabiliteit. De verstekgeleider is zonder hulpgereedschap verstelbaar tot 45 graden. De afkortcapaciteit is afhankelijk van het af te korten profiel en de verstekhoek. Bij een rechthoekig profiel bij 90 graden is die maximaal 76 bij 230 millimeter, bij een L-vormig profiel bij 90 graden maximaal 140 bij 140 en bij een vierkant profiel bij 45 graden maximaal 105 bij 105.

DeWalt, Etten Leur, telefoon (076) 5082201.

Reageer op dit artikel