nieuws

Cobouw vernieuwt website

bouwbreed Premium

De website van Cobouw is geheel vernieuwd. Niet alleen is de site in een nieuw jasje gestoken, ook is een aantal nieuwe elementen toegevoegd.

Zo is het voor abonnees nu mogelijk het archief van Cobouw te raadplegen. Hierin staan alle artikelen die de laatste jaren in de gedrukte versie van Cobouw zijn verschenen. Het nieuws wordt op de nieuwe site overzichtelijk gepresenteerd, onderverdeeld in een aantal groepen, zoals techniek, productnieuws en materieel. Ook een opiniepagina ontbreekt niet. Nieuw zijn verder het weerbericht, en de mogelijkheid te reageren op een stelling. Via de site is het nu ook mogelijk producten van Ten Hagen & Stam, de uitgeefster van Cobouw, on line te bestellen. Gebleven zijn de onderdelen Bouwberichten, aanbestedingen, agenda, en uiteraard de vacaturebank. Ook kan nog steeds het Internetarchief, met de artikelen die de laatste drie maanden op de site hebben gestaan, worden geraadpleegd. De nieuwe site is te vinden op www.cobouw.nl.

Reageer op dit artikel